Algemene voorwaarden

Amelie's
Contact via e-mail info@ameliescreaties.be

BE 0765.321.882

Toepassing en goedkeuring algemene voorwaarden

 • Deze verkoopsvoorwaarden zijn van toepassing op al de verkopen aangeboden via de website van Amelie's.
 • Door het plaatsen van een bestelling, verklaart de koper kennis te hebben genomen van de verkoopsvoorwaarden en aanvaardt deze. De koper geeft hierbij ook de toestemming om mails te ontvangen met betrekking op de geplaatste bestelling.

Het aanbod

 • Amelie's maakt al haar handgemaakte creaties met heel veel liefde. Die liefde kan je terugvinden in al onze kaarten, kaarsen, geschenken...
 • Er is de mogelijkheid om je geschenk nog unieker te maken door deze te laten personaliseren. 
 • Amelie's staat niet in voor enige kleurverschillen die je kan opmerken tussen de foto en het werkelijk artikel. De foto’s worden zo kwaliteitsvol mogelijk genomen.

Overeenkomst

Een overeenkomst komt slechts tot stand na acceptatie van de bestelling. 

Een bestelling annuleren na ontvangst van de betaling kan enkel wanneer het om items zonder personalisatie gaat. 

Herroepingsrecht

 • Je hebt het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je krijgt het volledige orderbedrag terugbetaald. De verzendkosten die betaald werden, alsook de kosten voor het terugsturen van het pakket zijn voor eigen rekening.
  Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, houd je best rekening met volgende aandachtspunten:
  • De artikelen dienen in de originele staat teruggestuurd te worden;
  • De aangekochte artikelen dienen in de originele verpakking teruggezonden te worden;
  • Indien er geen foutieve/defecte items werden verstuurd door Amelie's, gebeurt het retourneren op eigen kosten.
  • De retour gestuurde artikelen worden niet teruggenomen indien ze beschadigd zijn;
  • Gepersonaliseerde artikelen of artikelen met korting kunnen niet geretourneerd of geruild worden;
  • Items die buiten de retourtijd van 14 dagen vallen, worden niet geretourneerd.

Een retour kan u best eerst melden met een mail naar info@ameliescreaties.be.

De prijs

 • De vermelde prijzen voor de aangeboden producten en diensten zijn exclusief verzendkosten.
 • Alle bestelde artikelen blijven eigendom van Amelie's tot dat de betaling ontvangen is.

Garantie

 • Indien er iets mis blijkt de zijn met uw bestelling, kan u dit laten weten. Er wordt vervolgens naar een oplossing gezocht. Dit kan gaan om een terugbetaling of een vervanging van het product. 

Levering en uitvoering

 • Amelie's zal de grootst mogelijke zorgvuldigheid in acht nemen bij het in ontvangst nemen en bij de uitvoering van uw bestelling.
 • Al onze creaties zijn handgemaakt. Wij proberen deze steeds binnen 1 week na het ontvangen van de betaling klaar te hebben om af te halen of te verzenden. 
 • Indien de bezorging vertraging ondervindt, of indien een bestelling niet/gedeeltelijk kan worden uitgevoerd, ontvangt de klant hiervan uiterlijk binnen 2 weken nadat de betaling ontvangen is een bericht. Dan heb je het recht om de overeenkomst zonder kosten te ontbinden. De klant heeft geen recht op een schadevergoeding.
 • Alle levertermijnen zijn indicatief. Aan eventuele genoemde termijnen kan de klant geen rechten ontlenen. Overschrijding van een termijn geeft de klant geen recht op een schadevergoeding.
 • Indien gekozen wordt voor afhaling, kan het de bestelling steeds 1 week na ontvangst van de betaling afgehaald worden op afspraak. U kan hiervoor een afspraak plannen via onze afhaalkalender.

Monopoly Lokeren

Het spel Monopoly Lokeren wordt aan de hand van een pre-sale verkocht door Amelie's. Echter zijn er hierop andere voorwaarden van toepassing. Een pre-order kan niet geannuleerd worden. Het spel kan enkel afgehaald worden in Eksaarde en wordt niet geleverd/verzonden.

Het spel zal in het najaar van 2023 beschikbaar zijn. U zal vervolgens op de hoogte gebracht worden wanneer u het kan komen afhalen.

Betaling

De betaling gebeurt via bancontact op de website.
Dit bedrag wordt overgeschreven op het rekeningnummer BE81 9734 0557 5424.
Indien de betaling niet tijdig gebeurt, wordt de bestelling geannuleerd en wordt het artikel terug verkocht op de website.

Aansprakelijkheid

Amelie's is niet verantwoordelijk voor ongevallen/brand veroorzaakt bij het branden van onze kaarsen. Onze kaarsen worden uitgebreid getest en zijn veilig indien deze gebrand worden met inachtname van de volgende waarschuwingen (die bij een bestelling ook steeds meegegeven worden):

 

- Kaarsen steeds branden onder toezicht en uit de buurt van kinderen en huisdieren houden.

- Trim de wiek telkens tot +/- 0.5 cm om een ideale brandduur te verkrijgen.

- Plaats kaarsen nooit in de buurt van brandbare voorwerpen.

- Het is aangeraden om de kaars op een onderlegger te plaatsen, aangezien deze druipen.

 

Klachtenregeling

Bij een klacht dient de klant zich allereerst te wenden tot Amelie's. Neem contact op via info@ameliescreaties.be. Amelie's doet er alles aan om deze klacht zo snel mogelijk in behandeling te nemen.

Indien een klacht gegrond wordt bevonden door Amelie's, zullen de geleverde producten kosteloos vervangen of gerepareerd worden.

 

OPGELET

Alle levertermijnen zijn indicatief. Aan eventuele genoemde termijnen kan de consument geen rechten ontlenen. Overschrijding van een termijn geeft de consument geen recht op schadevergoeding.


De bestelling wordt 10 dagen opzij gehouden. Indien de betaling in deze periode niet ontvangen is, komt de bestelling te vervallen.